PM Farma també es fa ressò de l’aliança entre Asho i Atomian, empresa d’Intel·ligència Artificial

PM Farma també publica la nova aliança que ha signat Asho amb Atomian, empresa d’Intel·ligència Artificial que desenvolupa i comercialitza productes de software basat en computació cognitiva. Aquest article s’ha publicat sota el títol “Atomian y ASHO se unen para desarrollar un proyecto de codificación clínica”

Totes dues empreses desenvoluparan una eina conjunta per a la millora de la codificació clínica. Els beneficis d’aquesta unió són múltiples. En primer lloc, l’estalvi de temps en la codificació, ja que amb Atomian, s’automatitza una part del procés. En segon lloc, els documentalistes d’Asho podran centrar-se en les tasques de més valor afegit, el seu treball consistirà a decidir i ajustar els codis que proposa l’eina i comprovar el resultat de la codificació, donant el segell de qualitat al resultat final.

Més info a http://ow.ly/aU6a30joD7I

About the author: Zaira Granado