Jornada Tic Salut Social: La modernització del sistema sanitari passa pel software AshoCoode

Durant les Jornades d’Intel·ligència Artificial i Salut (IA) “Bussejant entre Dades”, organitzades per la Fundació TIC Salut Social, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’ha destacat la necessitat de recórrer als Sistemes d’Inteligencia Artificial (IA) basats en Natural Language Processing (NLP) per fer front al Big Data, incessant volum de dades dels hospitals i centres mèdics d’Espanya. Un problema real que es duplica de manera exponencial cada any. 

 

ASHO proposa la solució amb el seu programari de creació pròpia, AshoCoode, eina presentada en una d’aquestes ponències pel director de IT de ASHO, Jordi García. Més informació en http://es.globedia.com/modernizacion-sistema-sanitario-pasa-sistemas-inteligencia-artificial

About the author: Zaira Granado