Josep Rodríguez, nou Sales Executive de ASHO

En ASHO hem designat a Josep Rodríguez com Sales Executive de l’empresa, amb l’objectiu de reforçar la seva presència en el mercat sanitari espanyol i consolidar la seva quota de mercat.

Josep Rodríguez, de 49 anys, llicenciat en Veterinària i Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) i que ha realitzat cursos d’Economia en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), compta amb una àmplia trajectòria en la gestió i planificació d’estratègies comercials, sobretot en organitzacions de l’àmbit tecnològic i sanitari.

Abans d’unir-se a ASHO, Josep Rodríguez va desenvolupar la seva experiència professional en empreses líders del sector com Corel Corporation, Mempum Spain o Infoself Group. A més, durant els últims quatre anys ha exercit les funcions de Sales Manager en Atomian, empresa del sector del Business Programari i la Intel·ligència Artificial, en la qual va ocupar aquest càrrec fins el mes d’agost passat.

Ruth Cuscó, CEO de ASHO, ha explicat l’aposta de l’empresa per aquesta nova incorporació: “En ASHO comptem amb un equip professional d’alt nivell i sempre estem buscant talents que aportin valor a l’empresa. En aquest sentit, el fitxatge de Josep Rodríguez Rodríguez permet fer un salt qualitatiu a la nostra plantilla per la seva valuosa trajectòria, projecció professional i la seva àmplia agenda de contactes en el sector Healthcare”. Per part seva, Josep Rodríguez ha reconegut estar “molt orgullós d’incorporar-me a l’equip de ASHO i contribuir amb la meva experiència a impulsar en el mercat hospitalari la línia de programari de codificació ASHO”.

Llegeix l’ article completen el diari digital Equips i Talent.

About the author: asho