Fraternidad-Muprespa ja compta amb sistemes de IA de ASHO

Fraternidad-Muprespa, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 275 incorporarà un del software desenvolupat per ASHO per a dur a terme la codificació clínica i millorar així la seva gestió hospitalària.

L’activitat de Fraternidad-Muprespa, que aquest 2019 celebra el seu 90 aniversari, es dirigeix al tractament integral dels Accidents de Treball i Malalties Professionals. Així, protegeix a més de 117.000 empreses i més de 1,2 milions de treballadors. Compta amb més de dos mil empleats, una xarxa pròpia de 122 centres assistencials i oficines, un hospital de dia a Madrid i, també en la capital, un nou hospital, l’Hospital Fraternitat-Muprespa Havana, que en breu obrirà les seves portes, i dos centres intermutuales.

Més informació al diari digital Economía de Hoy.

About the author: Zaira Granado