ASHO incrementa un 60% la seva facturació en el darrer any i preveu mantenir el nivell de creixement l’any 2019

ASHO continua consolidant el seu lideratge en el sector tecnològic sanitari. Des de la companyia, hem fet públics els resultats econòmics de 2018, ha tancat l’exercici amb una facturació total d’ 1.520.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 60% en només un any.

ASHO és líder del sector salut amb una quota de mercat del 47%. La companyia codifiquem al voltant de 500.000 altes anuals. Des dels seus inicis, porta codificades 8 milions.

“Aquest creixement i resultats es deu en part a la quantitat de concursos públics que l’empresa ha guanyat en els últims tres anys”, assegura Ruth Cuscó, CEO de ASHO. L’empresa ha guanyat 40 concursos públics des de 2017.

Tota la informació en l’article d’ Alimarket.

About the author: Zaira Granado