ASHO i Higia Benchmarking organitzen els premis a l’excel·lència sanitària

Amb l’objectiu d’optimitzar la gestió sanitària per a la millora contínua d’hospitals d’aguts espanyols públics i privats, la consultora HigiaBenchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors útils per a la gestió sanitària en Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), i Asho, líder nacional en serveis de codificació d’altes hospitalàries i codificació automàtica de processos ambulatoris, han creat els Premis BSH-Best Spanish Hospitals Awards®, el lliurament oficial dels quals es farà al setembre.

Una de les peculiaritats d’aquests premis es basa en que tots els participants disposaran d’informació útil per a poder millorar els seus resultats, a partir de la identificació dels seus recorreguts de millora específics. Per a això, tots els hospitals rebran, de forma gratuïta, informació detallada de les metodologies utilitzades i del posicionament dels seus resultats en totes les categories analitzades per a establir els premis.

Per a participar en els premis BSH, els hospitals interessats hauran de lliurar les seves candidatures abans del dia 30 de juny de 2019, a través d’ Premiosbsh. Les bases i metodologia dels premis estan exposades en la web de Benchmarking Sanitari 3.0.

Més informació en l’article de Anisalud.

About the author: Zaira Granado