ASHO anuncia el seu pla d ‘expansió internacional, en el marc del seu 25º aniversari

D’esq a dreta. Carlos Sevillano, director comercial d’ ASHO; José Poza, director tècnic; Jordi García Carreras, director d’IT; Jordi García Alcalá, fundador; Ruth Cuscó, directora gerent.

ASHO ha celebrat avui l’acte oficial del seu 25º aniversari a l’hotel Novotel, davant la mítica Torre Agbar de Barcelona. Al mateix han assistit prop del centenar de persones, entre equip intern de la companyia, col·laboradors, autoritats i referents d’hospitals i centres sanitaris a nivell nacional.

Han liderat l’esdeveniment els principals directius de la companyia. Ruth ;Cuscó, directora gerent; Carlos Sevillano, director comercial; i Jordi García Carreras, director de l’àrea de IT. En aquest context també ha servit per a retre homenatge a Jordi García Alcalá, fundador de l’empresa en 1994.

Per a saber tots els detalls de la celebració, consulta l’article d’ Empresa Exterior.

About the author: Zaira Granado