El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, lliurament els Premios BSH en la seva primera edició

Setembre, 2019.- El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, ha fet avui lliurament dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards® en la seva primera edició, en l’acte celebrat en la seu de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) a Madrid.

En representació de l’organització, han assistit el CEO de la consultora Higia Benchmarking i director dels Premis, Toni Hidalgo, i els directius de ASHO, empresa líder nacional en serveis de codificació d’altes hospitalàries i codificació automàtica de processos ambulatoris: Ruth Cuscó, directora gerent, i Carlos Sevillano, director comercial. ASHO és empresa coorganitzadora d’aquests premis. En el seu caràcter d’amfitrió de l’esdeveniment, ha participat també el vicepresident de SEDISA, Modoaldo Garrido.

About the author: press@asho.net