Els principals mitjans de comunicació es fan ressò de l’impacte dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards

Dijous passat 26, vam celebrar el lliurament dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards®. L’acte va començar amb una recepció dels directius i gerents d’hospitals que arribaven de tota Espanya.

A les 10 del matí, va inaugurar l’acte Modoaldo Garrido, Vicepresiente Primer de SEDISA i després del seu discurs de benvinguda, Toni Hidalgo, director dels Premis, va fer el seu discurs d’inauguració. Ruth Cuscó, Directora Gerent de ASHO va fer també un emotiu discurs en agraïment a tots els participants, també va destacar la importància de la iniciativa de premiar la gestió sanitària i l’emoció de celebrar la primera edició.

Finalment, el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Don Enrique Ruiz Escudero, va agrair la invitació a l’acte i va lloar la iniciativa dels Premis BSH tancant el torn de discursos.

El lliurament de premis la va iniciar el mateix conseller, sent qui va lliurar les estatuetes als primer premiats. A partir d’aquesta primera categoria les autoritats representants de les dues empreses organitzadores i SEDISA com a col·laboradora, es van anar succeint per a fer el lliurament dels 60 premis i els 120 diplomes.

Finalment, una vegada lliurats tots els premis, Toni Hidalgo, va exposar de forma breu la metodologia d’anàlisi emprada per a establir els finalistes i guanyadors. L’acte va finalitzar amb una copa de cava per a tots els assistents, que van poder fer networking en el mateix espai.

L’esdeveniment va suposar un èxit de convocatòria tractant-se d’una primera edició, la qual cosa ha cridat l’atenció mediàtica deixant titulars com els següents:

 

 

Diario Médico: “Premios
BSH ¿ha nacido un competidor a los TOP 20?”

La Razón, A Tu Salud: “Los
premios Best Hospitals entregan 80 galardones a los mejores centros
españoles”

El Mundo “Los
mejores hospitales tienen menos mortalidad”

 

About the author: press@asho.net