La codificació clínica servirà als epidemiòlegs per a conèixer el comportament del COVID-19

La codificació clínica servirà als epidemiòlegs per a conèixer el comportament del COVID-19, en concret, un dels softwares desenvolupats per la companyia líder en codificació hospitalària, que permet als gestors de centres mèdics saber quines malalties estan tractant gairebé instantàniament, el que facilitarà la gestió de recursos en els centres hospitalaris i la detecció precoç d’epidèmies.

Amb més de 100.000 contagiats a Espanya i aconseguint el milió de casos a tot el món, la qual cosa va començar sent una epidèmia en la localitat de Wuhan (Xina) ja és un dels majors reptes científics, polítics i sanitaris de la història. El COVID-19, més enllà de resultar una malaltia encara desconeguda, s’ha convertit en un repte per als gestors de recursos sanitaris en tot el planeta.

ASHOCOODE és el nostre programari dissenyat concretament per a la codificació d’urgències, consultes externes, hospitals de dia i llistes d’esperes. En la situació de pandèmia actual, l’àrea de codificació d’urgències del programari té un processament de dades semiautomàtic, per la qual cosa en el moment en què el metge d’urgències escriu en l’informe “sospita de COVID-19,” el programari li proporciona el codi CIE 10 de la malaltia. D’aquesta manera, es pot saber pràcticament al moment què s’està tractant en les urgències d’aquest hospital”, explica Ruth Cuscó, directora gerent de ASHO.

Pots trobar la notícia a:

LINK: https://www.mujeremprendedora.net/ruth-cusco-asho-ashocoode-software-disenado-codificacion-gestion-sanitaria/

About the author: asho