L’Institut Català de la Salut tria ASHO per a implementar el seu ‘software’ de codificació

L’Institut Català de la Salut (ICS) torna a triar ASHO. El Servei Català de la Salut, implementarà el programari desenvolupat per l’empresa de codificació clínica ASHO, denominat ASHOINDEX2, per a optimitzar els seus sistemes de codificació i millorar la seva gestió hospitalària. La prestació d’aquest servei, adjudicada mitjançant concurs públic, ascendeix a 71.801,4 euros i té una durada de deu mesos, amb opció de pròrroga de fins a dos anys.

Aquest servei suposarà un suport per als professionals dels equips de codificació territorial de la zona Metropolitana Nord, les terres de l’Ebre, Tarragona, Girona, Hospital Vall d’Hebron, Lleida i Alt Pirineu i Metropolitana Sud.

Els mitjans es fan ressò de la confiança que ha dipositat el ICS en ASHO en aquesta publicació en Planta Doce i ConSalud.

About the author: asho