ASHO tanca un acord de col·laboració a tres anys amb el grup hospitalari Vithas

Durant el mes de juliol ens fèiem ressò de l’acord que hem aconseguit amb el grup hospitalari Vithas per a homogeneïtzar la informació assistencial i l’entorn digital dels departaments de codificació de tots els centres del grup. Gràcies a aquesta col·laboració, en ASHO hem augmentat en 80.000 altes el seu nombre de codificacions anuals (més de 240.000 en els tres anys de l’acord), aconseguint unes 680.000 altes a l’any.

Per a la nostra directora gerent, Ruth Cuscó, “per a nosaltres és un acord molt important no sols per l’abast del projecte sinó perquè ens demostra que hem treballat en la línia adequada durant 26 anys” i afegeix que “la confiança que ha dipositat el Grup Vithas en la nostra metodologia, ens anima a treballar mantenint el nostre compromís amb l’excel·lència i la innovació“.

En la mateixa línia, Carlos Sevillano, director comercial, subratlla que es tracta de “un excel·lent tracte en la història de la companyia que ens permet demostrar que no sols tenim el coneixement expert en codificació, sinó que els nostres softwares estan dissenyats per a ajudar als professionals que els utilitzen”.

Per part del grup hospitalari, el doctor David Baulenas, director corporatiu assistencial, de recerca i innovació de Vithas, destaca que “la digitalització és definitivament una eina imprescindible en la nostra aposta per oferir una assistència de qualitat i la millor experiència pacient en tots els àmbits, i això inclou una adequada codificació de tots els processos assistencials“. A més, assenyala que l’acord “facilitarà el treball dels nostres professionals, els grans beneficiats d’aquesta aliança“.

D’aquesta notícia s’han fet eco els principals mitjans sectorials com Infosalus, Alimarket i mitjans regionals com a L’Economic.

About the author: asho