“Apostar per l’equip humà és imperatiu en el context d’una crisi sanitària, com la del COVID-19”

Amb la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors útils per a la gestió clínica a través del seu servei Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), presentem les novetats de la segona edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards®. En la seva primera edició, aquests premis que tenen com a objectiu reconèixer l’eficiència i la qualitat assistencial d’hospitals d’aguts públics i privats de tota Espanya, van aconseguir congregar a 80 centres sanitaris de tot el país.

Part del lideratge dels Premis BSH en el sector es manifesta en el suport de SEDISA, que valida els més de 200 indicadors que s’utilitzen en el benchmark.  A més, aquests premis inclouen en la seva edició 2020 una nova categoria, mai utilitzada per a benchmark sanitari, basada en els costos hospitalaris. A part, com a complement a la participació, els hospitals poden sol·licitar un informe de “resposta COVID-19” per a valorar l’impacte de les decisions preses en relació amb la pandèmia.

Llegeix la notícia aquí:

LINK: https://www.immedicohospitalario.es/noticia/19512/segunda-edicion-de-los-premios-bshbest-spanish-hospitals-awardssup.html

About the author: asho