Més de cent centres competiran pels Premis BSH en la seva segona edició

La segona edició dels Premis Best Spanish Hospitals (BSH), organitzats per ASHO i la consultora Higia Benchmarking, ha congregat a més d’un centenar de centres sanitaris de tota Espanya, un 25% més que en 2019, any en què van participar 80 hospitals.

“Considerem tot un èxit el nivell de convocatòria que hem aconseguit enguany, sobretot tenint en compte que ha estat l’any més dur en les últimes dècades per al sector sanitari i any, també, en el qual més hem de lluitar pel reconeixement de la labor sanitària i aportar coneixement i valor per a incrementar la qualitat i eficàcia del sector”, asseguren des de l’organització.

Així, enguany participen 52 centres públics i 53 privats, que es mesuraran per la seva eficiència i qualitat assistencial sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (Sedisa).

A més, enguany els premis sumen als paràmetres mesurats un informe específic sobre la resposta dels centres davant la covid-19, informació útil per a poder millorar les seves metodologies en la presa de decisions, així com una categoria única sobre gestió econòmica.

L’acte de lliurament dels premis BSH se celebrarà al desembre, en una data encara per determinar.

ASHO ha estat notícia per aquest tema a DIARIO MÉDICO

About the author: asho