Celebració de la segona edició dels #PremisBSH – Best Spanish Hospitals Awards®

Es tracta de l’esdeveniment més rellevant del sector sanitari en el qual es reconeix l’eficiència i qualitat assistencial dels hospitals participants de tota Espanya.

En els dies previs, Carlos Sevillano, director comercial de ASHO – empresa co-organitzadora dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards®, ha estat entrevistat en Radio Canarias sobre la segona edició d’aquests guardons, on ha explicat el motiu de la iniciativa, la metodologia que s’utilitza i la importància d’aquests guardons en plena pandèmia. Escolta l’entrevista completa AQUÍ.

L’esdeveniment complet es pot veure en la web dels Premis BSH https://bit.ly/3nylwjf o en les xarxes socials.

L’acte el dirigeix Antoni Bassas, reconegut periodista amb àmplia trajectòria en mitjans de comunicació de primera línia i cofundador del Diari Ara. Assisteixen els consellers de Sanitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero; del País Basc, Miren Gotzone Sagardui Goikoetxea; i de la Junta de Andalucía, Jesús Aguirre Muñoz. També està present Concha Andrés, secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Comunitat Valenciana, i Jose Soto Bonel, president de la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA). Per part de l’organització, assisteixen Toni Hidalgo, fundador i CEO de Higia Benchmarking (BS3), empresa fundadora i co-organitzadora de la segona edició dels Premis BSH; Ruth Cuscó, directora gerent de ASHO, empresa co-organitzadora de la segona edició dels Premis BSH; Carlos Sevillano, director comercial de ASHO; Isabel Sarabia, directora de metodologia i documentació de BS3 en Higia Benchmarking; Francesc Cots, investigador principal del projecte RECH (Red Española de Costes Hospitalarios).

About the author: asho