Èxit d’aparicions en premsa. Els Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards, presents en els principals mitjans de comunicació

La segona edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards®, ha aconseguit un èxit d’aparicions en premsa, amb més de 300 impactes en mitjans de tota Espanya. ASHO és empresa co-organitzadora d’aquests guardons creats en 2019.

Tant mitjans d’informació general nacionals, com a autonòmics i especialitzats, es van fer ressò d’aquest esdeveniment, celebrat el passat 14 de desembre a Barcelona. A l’acte, que va ser dirigit per Antoni Bassas, cofundador del Diari Ara, van assistir, a més, consellers de Sanitat de diverses comunitats autònomes, entre les quals figuren: Enrique Ruiz Escudero, Conseller de Sanitat de la Comunidad de Madrid, Jesús Aguirre Muñoz, Conseller de Salut i Famílies de la Junta d’Andalusia, Miren Gotzone Sagardui Goikoetxea, Consellera del Departament de Salut del Govern Basc, Concha Andrés, secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Comunitat Valenciana, Jose Soto Bonel, president de SEDISA.

Van participar de l’esdeveniment: Toni Hidalgo, fundador i CEO de Higia Benchmarking (BS3), empresa fundadora i co-organitzadora de la segona edició dels Premis BSH; Ruth Cuscó, directora gerent de ASHO, empresa co-organitzadora de la segona edició dels Premis BSH; Carlos Sevillano, director comercial de ASHO; Isabel Sarabia, directora de metodologia i documentació de BS3 en Higia Benchmarking; Francesc Cots, investigador principal del projecte RECH (Red Española de Costes Hospitalarios).

L’esdeveniment complet es pot veure en la web dels Premis BSH https://bit.ly/3nylwjf o en les xarxes socials.

Impactes destacats:

EL PERIODICO DE CATALUNYA

IMMEDICO

REDACCIÓN MÉDICA

INFOSALUS I EUROPA PRESS

About the author: asho