“La intel·ligència artificial ajuda als hospitals a realitzar gestions i processar la informació d’altes mèdiques de manera més eficient”

Carlos Sevillano, director comercial de ASHO, va participar en el programa Informe 2 de Ràdio Nacional Espanyola Exterior i va parlar sobre l’empresa i la codificació hospitalària mitjançant la intel·ligència artificial.

En aquesta entrevista van destacar la importància de la tecnologia en el desenvolupament del sector i els reptes que suposa aplicar els sistemes d’informació d’intel·ligència artificial a sanitat.

“La intel·ligència artificial ajuda als hospitals a realitzar gestions i processar la informació d’altes mèdiques de manera més eficient, la qual cosa ajuda als gestors en les preses de decisions”, assegura el directiu de ASHO.

Entrevista completa:

ENTREVISTA RNE EXTERIOR – PROGRAMA INFORME 2

About the author: asho