“Avui dia, és evident, que no podem imaginar-nos el sector de la sanitat sense la tecnologia”

Jordi García Carreras, director de Tecnologies de la Informació i Comunicació de ASHO, va participar en el programa A Media Sesión de Ràdio Intereconomía i va parlar sobre l’empresa i la importància de la tecnologia per a fer front a la pandèmia.

En aquesta entrevista va destacar la importància dels avanços tecnològics i els processos de digitalització al costat de tots els reptes que suposa per al sector de la sanitat.

“Avui dia, és evident, que no podem imaginar-nos el sector de la sanitat sense la tecnologia. Gràcies a aquesta eina tenim informació clínica del que passa a cada moment, la qual cosa fa que tot sigui una mica més fàcil”, assegura el directiu de ASHO.

Entrevista completa: ENTREVISTA RADIO INTERCONOMÍA – PROGRAMA A MEDIA SESIÓN

About the author: asho