ASHO a Onda Cádiz TV: La tecnologia, eina fonamental per a fer front a la pandèmia.

El passat 26 de gener vam participar en el programa El Mirador d’Onda Cádiz TV, on parlem sobre la medicina telemàtica i el paper fonamental de la tecnologia per a fer front a la crisi sanitària que vivim.

El nostre director de Tecnologies de la Informació i Comunicació, Jordi García Carreras, va poder parlar amb Marta Tocón i Anabel Flores sobre les aplicacions de la tecnologia en el sector sanitari i com aquesta està sent fonamental per a la gestió del combat contra la COVID-19.

“Des de la telemedicina, la creació d’apps o passant per la robòtica en les cirurgies, el sistema sanitari es nodreix de les noves tecnologies, aquests és una tendència imparable, que tal com funciona la nostra sanitat avui dia és imaginable d’una altra manera”, explica el director de ASHO.

L’entrevista completa en https://ondacadiz.es/programa-television/el-mirador/2021/el-mirador-14  

About the author: asho