Tecnologia sanitària en temps de la COVID-19: la reindustrialització d’un sector “essencial”

A mesura que passen els mesos queda més clar que l’ànsia general de `tornar a la normalitat´ anterior a la pandèmia comportarà més temps del desitjat: l’impacte de grans dimensions de la COVID-19 no és només sanitari, sinó també econòmic i social. Especialment a Espanya, un dels països més afectats per la malaltia i les seves conseqüències.

Pot, no obstant això, que la crisi sigui al mateix temps un potent motor de transformació estructural a nivell econòmic i social, a més d’impulsora d’innovació i creixement en sectors essencials i estratègics.

A causa de la pandèmia tots els sectors s’han vist obligats a accelerar la seva digitalització i el sector sanitari no es podia quedar enrere, com explica Ruth Cuscó, la nostra directora gerent, “la COVID-19 ha impulsat un procés que es venia donant a poc a poc, accelerant-lo de manera que ningú li ho esperava”.

ASHO ha estat notícia per aquest tema a:

IM FARMACIA

IM VETERINARIA

About the author: asho