ASHO es converteix en patrocinador Platinum de IFHIMA, per a la publicació del Llibre blanc de la CIE-11

En els últims mesos hem signat un acord de patrocini amb la Federació Internacional d’Associacions de Gestió de la Informació Sanitària (IFHIMA), organització no governamental amb relacions oficials amb l’Organització Mundial de la Salut (OMS), recolzant la publicació del Llibre blanc de la CIE-11 (11a Revisió de la Classificació Internacional de Malalties).

“Estem orgullosos de patrocinar aquesta iniciativa que tindrà un gran impacte en el sector sanitari a nivell mundial. El paper del Llibre blanc de la CIE-11 de IFHIMA no sols és important per al sector sanitari, sinó que els seus temes i debats són fonamentals tant per als professionals com per a les indústries del sector, ja que ajuden a comprendre millor la nova actualització de la Classificació Internacional de Malalties”, afirma Ruth Cuscó, la nostra directora general.

El Llibre blanc de la CIE-11 de IFHIMA té com a objectiu demostrar el lideratge intel·lectual en matèria d’informació sanitària i influir en les entitats del sector, inclosos els professionals de la gestió de la informació sanitària; així com, avançar en la comprensió del valor global de la CIE-11 i ajudar els països a preparar-se per a ella.

Llegeix la notícia completa aquí: ASHO es converteix en patrocinador Platinum de IFHIMA, per a la publicació del Llibre blanc de la CIE-11

About the author: asho