“La digitalització és un procés que ve per a ajudar el sector a ser més eficient i precís”

La pandèmia ha causat grans canvis en el sector sanitari, accelerant la seva digitalització i, com a conseqüència, transformant la gestió hospitalària. Amb els centres bolcant la majoria dels seus recursos a contenir la pandèmia, el sector s’ha vist obligat a buscar solucions que resultessin en una gestió més ràpida i eficient i han trobat en la tecnologia un gran aliat.

La nostra directora gerent, Ruth Cuscó, va participar d’una interessant entrevista amb la Revista News Tercera Edad, on va presentar interessants inisghts sobre el procés de digitalització de la indústria i com la tecnologia juga un paper clau a millorar el sector. “La digitalització és un procés que ve per a ajudar el sector a ser més eficient i precís” explica Cuscó.

La COVID-19 ha posat el focus en la necessitat d’apostar per la innovació i la tecnologia per a poder combatre-la crisi sanitària no sols en la línia de front, sinó que també des de l’administració. Trobareu l’entrevista completa en les pàgines 18 i 19 de la nova edició d’abril de la Revista News Tercera Edad.

About the author: asho