ASHO guanya cinc concursos públics per a implementar els seus serveis de codificació

Asho ha guanyat cinc concursos públics per un valor total de 700.000 euros per a gestionar les altes mèdiques en sis nous hospitals i una mútua asseguradora.

L’Hospital de la Mar de Barcelona; el Consorci Sanitari Integral (que inclou tres hospitals catalans), l’Hospital d’Orient de Arriondas, l’Hospital Universitari Riu Hortega i mútua Mc Mutual han adjudicat a la companyia la implementació dels seus serveis de codificació hospitalària.

Aquesta adjudicació contempla dues licitacions per a dos consorcis sanitaris a Catalunya. Amb el primer d’ells, Asho implantarà els seus serveis en els informes d’urgències, ambulatoris i de programari en el servei de documentació de l’Hospital de la Mar de Barcelona. El valor d’aquest concurs és de 184.125 euros i estarà vigent durant els pròxims dos anys amb una opció de pròrroga per dos anys més.

En el segon d’ells, per valor de 23.595 euros, s’adjudica el servei de codificació als hospitals del Consorci Sanitari Integral de Catalunya. Aquest conglomerat inclou tres hospitals: Dos de Maig, Moisès Broggi i Hospital General de l’Hospitalet per als pròxims tres anys.

Asho també col·laborarà amb MC MUTUAL amb l’objectiu d’implementar solucions de codificacions clíniques. Aquesta adjudicació té un valor de 217.800 euros i estarà vigent els pròxims tres anys.

L’empresa estendrà el seu servei de codificació a l’Hospital del Oriente de Arriondas (Astúries) per als pròxims dos anys amb un volum de 10.600 altes. A més, també ho farà a l’Hospital Universitari Río Hortega de Valladolid per un període d’un any i amb un volum de 15.700 altes. Aquestes adjudicacions tenen un valor de 25.033 euros i 47.302 euros respectivament.

ASHO ha estat notícia per aquest tema en:

PLANTADOCE

DIARIO MÉDICO

About the author: asho