ASHO ha guanyat un nou concurs per a la codificació d’altes mèdiques hospitalàries en quatre centres a Catalunya

ASHO ha guanyat un nou concurs públic per valor de 200.000 euros per a la implantació dels seus serveis de codificació clínica en quatre hospitals de Catalunya.

S’ha adjudicat el servei de codificació d’altes mèdiques hospitalàries per als centres Hospital Verge de la Cinta, Hospital Universitari Joan XXIII, Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i Hospital de Viladecans per part del Institut Català de la Salut (ICS).

El valor d’aquest concurs és de 200.000 euros per 15 mesos, i estarà vigent fins al 31 de desembre de 2022, encara que amb possibilitat d’una pròrroga de 2 anys més.

En concret, el valor per a les altes convencionals de l’Hospital Vall d’Hebron és de 75.000 euros. En el cas de l’Hospital Universitari Joan XXIII, l’import és de 30.000 euros. Quant als dos centres restants, per a l’Hospital Verge de la Cinta l’import és de 40.312,50 euros i per a l’Hospital de Viladecans el preu ascendeix a 19.162,50 euros.

El mes de juny, ASHO ja va guanyar cinc concursos per a implementar els seus serveis de codificació hospitalària i softwares d’ajuda en el Consorci de Mar Parc de Salut de Barcelona; el Consorci Sanitari Integral, l’Hospital d’Orient de Gijón; l’hospital val·lisoletà de Rio Hortega i la mútua MC Mutual.

El valor total de les cinc adjudicacions va ser de més de 700.000 euros, consolidant a ASHO com a empresa líder indiscutible del sector de la codificació hospitalària.

ASHO ha estat notícia per aquest tema en:

PLANTADOCE

ECONOMIA DE HOY

About the author: asho