Els Premis BSH -Best Spanish Hospitals Awards reconeixen als millors hospitals espanyols per la seva gestió sanitària

El passat dijous 21 d’octubre es va celebrar a Sevilla la tercera edició dels Premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), coorganitzats per ASHO i Higia Benchmarking. Els experts i professionals dels centres hospitalaris de tot el país posen l’accent al fet que, malgrat la pandèmia, han continuat treballant per a enfortir el sistema sanitari i s’han compromès a continuar enfortint-lo amb una oferta pública d’ocupació.

Ruth Cuscó, directora gerent de ASHO, ha destacat la importància del correcte funcionament de les institucions sanitàries “La qualitat i l’eficiència han de ser premiades per a aspirar a tenir un sistema sanitari cada vegada millor”.

En la metodologia, s’han analitzat un total de 250 indicadors de les categories d’anàlisis amb contingut clínic. Va haver-hi 9 categories de premis: una amb indicadors de gestió clínica, adequació i seguretat del pacient; set categories clíniques específiques i una categoria global amb el còmput de tots els indicadors de les vuit categories prèvies. En cada categoria va haver-hi sis grups d’hospitals, tres públics i tres privats.

En total, es va fer lliurament de 54 premis. Recupera l’esdeveniment complet en: https://bit.ly/3cgttyg

ASHO ha estat noticia per aquest tema a:

IM MÉDICO HOSPITALARIO

INFOSALUS

About the author: Julio Tortosa