ASHO guanya un nou concurs per a implementar els seus serveis de codificació hospitalària a l’Hospital de Xàtiva

El passat novembre ASHO va guanyar un nou concurs públic per a la implementació dels seus serveis de codificació d’altes mèdiques a l’Hospital de Xàtiva, València. La durada inicial del concurs és de tres anys, encara que hi ha la possibilitat de pròrroga per dos anys més.

El concurs contempla la codificació assistencial per a 20.100 pacients a l’any, el que significaria fins a 60.300 altes al cap dels tres anys. Així i tot, aquesta xifra podria augmentar fins a un 10% durant el temps d’execució del contracte.

ASHO serà l’empresa responsable de la selecció del diagnòstic principal, la selecció de diagnòstics secundaris i de morfologia oncològica, la selecció dels procediments i de les tècniques diagnòstiques i terapèutiques.

Ruth Cuscó assegura que “una bona qualitat en la codificació és fonamental per a realitzar una valoració adequada dels serveis prestats en els centres assistencials. En aquest sentit, permet optimitzar els beneficis i oportunitats que ofereixen els Sistemes de Classificació de Pacients per a la gestió sanitària, tant a nivell clínic com a nivell economicofinancer

Aquest nou concurs té un valor de 174.607,84 euros que, juntament amb els altres sis concursos guanyats el passat estiu en diferents regions d’Espanya, fa que l’empresa líder en assessorament hospitalari i codificació cínica a Espanya acumuli més d’1 milió d’euros en concursos durant 2021.

ASHO ha estat noticia per aquest tema en:

PLANTA DOCE

About the author: asho