ASHO bat rècord econòmic en 2021 i aposta pel desenvolupament de IA amb un contracte amb el Barcelona Supercomputing Center

L’empresa líder en assessorament hospitalari i codificació sanitària ASHO continua liderant el sector tecnològic sanitari. La companyia ha tancat l’exercici 2021 amb una facturació de més d’1.800.000 d’euros, xifra que no només supera les previsions de l’any anterior, sinó que suposa el millor resultat de l’empresa, amb un creixement interanual del 25,6%. Enguany, la companyia preveu créixer un 6,5% respecte a 2021 i superar els 2.000.000 euros en facturació.

Haver millorat les xifres de facturació enguany, amb tots els reptes que ens ha presentat la pandèmia, demostra que ASHO és una empresa en plena expansió amb pilars estratègics de futur i desenvolupament. Això ens permet continuar fent previsions optimistes per a aquest 2022”, explica Ruth Cuscó, directora gerent de ASHO.

Un dels objectius d’ASHO aquest 2022, és continuar apostant per la Intel·ligència Artificial (IA) amb un contracte amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC). “Amb aquest contracte, tenim l’objectiu de generar sinergies amb el Barcelona Supercomputing Center quant a coneixements i ser capaços d’ampliar les nostres línies de negoci” assegura Carlos Sevillano, director comercial de ASHO.

D’altra banda, tal com explica Juli Climent, director del departament d’Intel·ligència Artificial d’ASHO, “la Intel·ligència Artificial no arriba per a substituir a ningú, sinó per a millorar les capacitats dels metges, que podran atendre més pacients i comptaran amb una capacitat de decisió major”.

En aquest aspecte, Cilment entén el Big Data i la Intel·ligència artificial com a valors complementaris, sent el primer el combustible que permet arrencar el “motor” que és la IA.

ASHO ha estat noticia per aquest tema en:

PLANTA DOCE

EL PERIÓDICO

ISANIDAD

CRÓNICA GLOBAL

About the author: Julio Tortosa