Els Premis Best Spanish Hospitals Awards celebraran la seva 4a edició a Bilbao per a premiar l’excel·lència en la gestió clínica hospitalària

En 2022, per quart any consecutiu, els Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards® tornaran a reconèixer la gestió sanitària després de superar la sisena ona de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Novament comptaran amb el suport de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) i la col·laboració de RECH (Xarxa Espanyola de Costos Hospitalaris). Enguany l’esdeveniment serà presencial i es realitzarà a la ciutat de Bilbao el pròxim 29 de setembre.

Des d’ASHO, empresa coorganitzadora dels premis, considerem que aquests premis suposen una oportunitat única, no sols per a posar en valor l’ardu treball dels centres hospitalaris del territori espanyol, sinó perquè els professionals puguin enriquir-se i continuar el seu camí en l’optimització de processos”, explica Ruth Cuscó, directora gerent de la companyia.

En 2021, els Premis BSH -que es van celebrar a la ciutat de Sevilla-, van congregar un total de 122 hospitals, 65 d’ells públics i els 57 restants privats. Això va suposar un 16% més respecte a la segona edició.

Aquests centres s’han mesurat per la seva eficiència i qualitat assistencial, baix paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), que col·labora amb els Premis BSH.

Els hospitals interessats a participar en els Premis BSH tan sols han d’escriure un email a secretaria.premiosbsh@benchmarking30.com per a iniciar el tràmit.

Els Premis Best Spanish Hospitals Awards han estat notícia per aquest tema en:

DIARIO MÉDICO

EFE

About the author: Julio Tortosa