ASHO participa com a patrocinadora en el XVII Congrés Nacional de Documentació Mèdica

L’empresa d’assessorament hospitalari i codificació clínica líder a Espanya ASHO participa en caràcter de patrocinador en el XVII Congrés Nacional de Documentació Mèdica. En representació de l’empresa, participaran Ruth Cuscó, directora gerent i Juli Climent, director de l’àrea d’Intel·ligència Artificial de la companyia.

La Societat Espanyola de Documentació Mèdica (SEDOM) i la Societat Madrilenya d’Admissió i Documentació Clínica (SOMADOC) són els encarregats d’organitzar la jornada que aquest any 2022 es realitzarà del 9 a l’11 de juny a Aranjuez.

Aquesta nova edició compta amb un programa dinàmic impartit per grans professionals amb un alt nivell científic. A més, Enrique Ruiz Escudero, conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, serà un dels encarregats de fer la inauguració oficial de l’esdeveniment.

Durant aquests tres dies, l’esdeveniment comptarà amb ponències internacionals sobre la implementació de la CIE-11, i abordarà l’actualitat mèdica amb l’impacte de la pandèmia en la Comunitat del Desenvolupament d’Àfrica del Sud (SADC), entre altres.

El dissabte 11 de juny a les 10:45h, Juli Climent participarà en la sessió sobre Límits de l’automatització en un RAE-CMBD de qualitat.

A més, aquesta edició compta amb un programa científic divers i participatiu, amb cursos formatius per als experts que assisteixin a aquestes jornades. Seran tres dies d’anàlisis, debat i intercanvi de coneixements amb persones amb les quals comparteixes interessos i aficions.

Tota la informació a:

https://www.congresosedom.com/

About the author: Julio Tortosa