ASHO s’uneix al Barcelona Health Hub per a l’impuls de la innovació en salut digital

ASHO, l’empresa líder nacional en la prestació de serveis de codificació d’altes hospitalàries s’ha unit al Barcelona Health Hub, l’associació tecnològica referent per a l’impuls de la digitalització del sector sanitari a Barcelona.

Poder formar part del Barcelona Health Hub i continuar promovent la innovació en salut digital i la seva transferència al sector és un orgull per a nosaltres”, reconeix Ruth Cuscó, directora gerent de ASHO.

Part de l’èxit de la proposta de valor del Barcelona Health Hub resideix a posar en el mateix pla a empreses emergents, grans companyies consolidades, investigadors i inversors, fent possible l’intercanvi de coneixement entre empreses innovadores i universitats.

Cuscó assegura que “és necessari que els diferents agents de l’ecosistema sanitari adquireixin un paper més actiu en la transformació del sector, apostant per la innovació i la recerca”.

ASHO ha estat noticia per aquest tema a:

NEWS 3 EDAD

BLOG SEGUROS TV

About the author: Julio Tortosa