Els alumnes de l’Institut Bonanova podran fer pràctiques d’entorn real gràcies al programari de codificació ASHOINDEX2

L’empresa d’assessorament hospitalari i codificació clínica líder a Espanya, ASHO, ha signat un conveni amb l’Institut Bonanova de Formació Professional del Parc de Salut Mar perquè s’utilitzi la seva aplicació d’ajuda a la codificació ASHOINDEX2 a les aules.

A través d’aquesta cessió de l’ús, d’una durada de dos anys prorrogables, un total de 90 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Documentació i Administració Sanitàries podran fer pràctiques de codificació amb ASHOINDEX2 en un entorn laboral real.

Ruth Cuscó, directora gerent d’ASHO, assegura que “els alumnes podran fer pràctiques de la mateixa manera en què ho farien en l’escenari professional treballant amb el nostre programari, que compta amb una base de dades de 1000 casos destinats a l’aprenentatge, dades anonimitzades i informes d’alta reals”.

Segons Marta Sorribas, coordinadora de l’Àrea de Documentació i Administració Sanitària del centre educatiu, “en aquest cicle formatiu amb tanta sortida professional, és un avantatge per als alumnes sortir preparats i dominant eines com ASHOINDEX2, que trobaran en el món laboral real”

Per als professionals, aquest conveni ha suposat un gran avanç, ja que podran ensenyar a codificar de la mateixa manera en què es faria en un hospital real. Així doncs, els alumnes que aconsegueixen el títol ja hauran tingut l’oportunitat de treballar amb una eina professional real.

About the author: asho