ASHO inicia la seva expansió internacional amb l’empresa xilena MetaModelo

ASHO, l’empresa líder nacional en la prestació de serveis de codificació d’altes hospitalàries ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa xilena MetaModelo, a través del qual podrà iniciar la seva expansió per tot el país llatinoamericà.

Amb aquest contracte, MetaModelo, empresa especialitzada en transformació digital, salut i programari com a servei, podrà fer ús en tots els seus centres associats a Xile de l’eina líder en codificació i captura d’ingressos hospitalaris ASHOINDEX.

La directora gerent de ASHO, Ruth Cuscó, assegura que: “un dels objectius que teníem com a empresa per a aquest 2022 era l’expansió dels nostres serveis a nivell internacional. Estem segurs que MetaModelo serà un partner ideal per a entrar de la millor de les formes en el mercat llatinoamericà i ens permetrà continuar ampliant les nostres línies de negoci”.

Gràcies a aquesta eina, assegura la gerent comercial de MetaModelo, Joyce Castillo,els ingressos hospitalaris quedaran més ben agrupats a conseqüència de la reducció d’errors i imprecisions, la qual cosa es traduirà en majors ingressos per als prestadors”.

About the author: asho