La Intel·ligència Artificial ajuda a optimitzar la gestió sanitària a través de l’ús de dades

L’aparició de la COVID-19 va accelerar les noves formes d’entendre la gestió sanitària. Abans de la pandèmia, l’aplicació de la Intel·ligència Artificial (IA) en el sector sanitari ja era una realitat, però amb el pas dels anys avança més ràpidament i la gestió dels recursos a través de les noves tecnologies i eines relacionades amb la IA proporciona una major eficàcia.

El desenvolupament de la Intel·ligència Artificial ha d’estar precedit d’una digitalització completa“, assenyala Juli Climent, responsable d’Intel·ligència Artificial en ASHO, empresa líder en codificació sanitària. Aquests processos són els eixos de les economies modernes, aplicats en països com Estats Units o la Xina, que porten molts anys integrant aquestes tecnologies“, afegeix l’expert.

Segons l’estudi realitzat per Morning Consult per a IBM “Índex Global d’Adopció d’Intel·ligència Artificial 2022“, el 48% de les empreses espanyoles té previst invertir en Intel·ligència Artificial aquest 2022.

El valor de la Intel·ligència Artificial s’ha vist incrementat per l’acceleració de la transformació digital en les empreses i els reptes que ha provocat la pandèmia de la COVID-19. En aquest sentit, el sector sanitari no pot quedar-se enrere“, assegura Ruth Cuscó, directora gerent d’ASHO.

ASHO ja està treballant en solucions per optimitzar la gestió sanitària i aquest any 2022, continuarà focalitzant-se en el desenvolupament d’Intel·ligència Artificial i nous productes per a l’optimització de la gestió sanitària.

ASHO ha estat noticia per aquest tema a:

DIRECTIVOS Y EMPRESAS

ECO DIXITAL

BLOG SEGUROS TV

About the author: Julio Tortosa