ASHO guanya cinc concursos públics de codificació sanitària per valor de gairebé 200.000 euros en hospitals de Catalunya, Madrid i Castella-la Manxa

ASHO, l’empresa líder en assessorament hospitalari i codificació clínica a Espanya ha guanyat cinc concursos públics més aquest 2022 a Catalunya, Madrid i Castella-La Manxa per un valor total de 192.881 euros per a la gestió d’altes mèdiques, prestant els seus serveis de codificació i programari en els diferents centres hospitalaris.

En concret, la companyia ha guanyat un concurs del Consorci Sanitari Integral de Catalunya per a la codificació automàtica de 170.000 urgències i 270.000 consultes externes anuals gràcies al seu programari d’ajuda ASHOCOODE.

El valor d’aquest concurs és de 29.500 euros i serà vigent durant els pròxims tres anys.

D’altra banda, ASHO col·laborarà en diferents hospitals de Castella-La Manxa. En el cas de l’Hospital Universitari de Toledo, l’empresa estendrà els seus serveis de codificació amb un volum d’altes anuals de 42.000 i un valor de 111.295 euros durant els pròxims sis mesos.

També codificarà 9.349 altes anuals per a l’Hospital d’Hellín per un valor de 26.018 euros. L’Hospital General de Tomelloso, per part seva, ha adjudicat a la companyia catalana la codificació de 6.100 altes anuals, per valor de 14.144 euros.

Finalment, l’Hospital Fraternitat-Muprespa Havana, en la comunitat de Madrid, ha concedit la codificació de 4.500 altes anuals per valor de 11.924 euros.

About the author: asho