ASHO signa un acord amb la UAB per a participar en el currículum d’alumnes de grau d’Intel·ligència Artificial de l’escola d’enginyers

ASHO ha signat un acord de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per a participar en el currículum d’alumnes de grau d’Intel·ligència Artificial de l’escola d’enginyers.

Durant la primera jornada, Juli Climent, director de l’àrea d’Intel·ligència Artificial de ASHO, va presentar una relació de dades perquè els alumnes puguin implementar en els seus estudis de IA aplicada a textos.

“Per als estudiants del grau de IA, la col·laboració amb ASHO representa una magnífica oportunitat per a connectar la formació acadèmica que reben amb les necessitats del sector empresarial i afrontar els reptes i dificultats que es trobaran posteriorment en la seva activitat professional”, assenyala Ernest Valveny, Professor de l’Escola d’Enginyeria i Coordinador del Grau en IA.

La Intel·ligència Artificial aplicada a textos té una gran importància en l’actualitat, ja que permet processar grans quantitats d’informació de manera ràpida i eficient.

En aquesta línia, la seva inclusió en empreses i sectors socioeconòmics permet automatitzar tasques, personalitzar contingut, detectar fraus i millorar la seguretat, entre altres avantatges. “El mateix succeeix en la recerca i anàlisi de dades, sobretot en disciplines com la medicina, la biologia, la sociologia, la psicologia”, informa Climent. “La IA permet processar grans quantitats d’informació i obtenir insights valuosos per a la presa de decisions”, conclou.

About the author: Julio Tortosa