ASHO guanya 12 concursos públics a Espanya amb un valor pròxim als dos milions d’euros en el primer quadrimestre de l’any

ASHO, l’empresa líder en assessorament hospitalari i codificació clínica a Espanya, ha guanyat dotze concursos públics a Espanya per un valor superior a 1.745.000 euros per a la gestió d’altes mèdiques, prestant els seus serveis de codificació en nous hospitals i centres de salut distribuïts per tota Espanya.

En concret, a l’empresa se li ha adjudicat vuit concursos públics per a consorcis sanitaris a Catalunya, Extremadura, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Madrid i Aragó. D’aquesta manera, l’empresa implantarà els seus serveis de codificació d’informes d’urgències, processos ambulatoris i programari d’ajuda amb contractes d’entre 1 i 4 anys.

El valor total dels concursos i renovacions és d’1.745.526 euros, que correspon a les dues línies de negoci de l’empresa, amb una suma de 948.961 euros quant a la línia de negoci de codificació i 807.576 euros quant a programari. En aquest sentit, Ruth Cuscó, directora gerent d’ASHO, ha explicat que “l’expansió de ASHO és un dels objectius principals d’aquest 2023, confirmant el nostre lideratge i presència dins del mercat espanyol i arribant a països llatinoamericans, com Xile”.

About the author: Julio Tortosa