ASHO supera els 2 milions d’euros de facturació el 2023 amb la mirada posada en el futur de la Intel·ligència Artificial.

ASHO, l’empresa líder en assessorament hospitalari i codificació sanitària, continua creixent i batent rècords de facturació pel segon any consecutiu. La firma té previst tancar l’exercici 2023 amb una xifra superior als 2 milions d’euros, essent un 5,2% més que l’any anterior. Ruth Cuscó, directora gerent d’ASHO, destaca l’enfocament en projectes d’Intel·ligència Artificial (IA) i l’expansió internacional cap a nous mercats.

Precisament, en aquest exercici, el software ASHOINDEX ja ha estat instal·lat en més de 10 centres sanitaris de Xile en col·laboració amb Metamodelo, essent una tecnologia pionera en els hospitals més importants del país. A més, recentment, ASHO s’ha convertit en la primera companyia espanyola acreditada per ENAC per inspeccionar la qualitat de les variables clíniques dels CMBD hospitalaris.

Imparables en l’aposta per la Intel·ligència Artificial

Pel que fa a la IA, ASHO ha tancat un acord amb FIDISP per desenvolupar un nou software de IA amb la finalitat de millorar la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients. Addicionalment, la companyia ha creat un software de IA amb una fiabilitat del 99% en la detecció de determinades patologies en les històries clíniques dels pacients, podent identificar el risc de patir un ictus.

El director de l’àrea d’Intel·ligència Artificial d’ASHO, Juli Climent, explica que “La IA ja juga un paper molt important en el sector sanitari, com a monitoritzar i oferir tractaments personalitzats que poden canviar radicalment el mode en què concibim la medicina.”

Gairebé 30 anys d’història en tecnologia mèdica  Actualment, l’empresa gestiona més d’un centenar de projectes arreu d’Espanya i codifica al voltant d’un milió d’altres anuals. Amb una quota de mercat del 47%, l’empresa està especialitzada en oferir serveis amb valor afegit en els sistemes d’informació hospitalaris que faciliten la gestió i la feina dels professionals clínics.

ASHO ha estat noticia a:

INFONEGOCIOS

LA VANGUARDIA

ALIMARKETI

SANIDAD

About the author: Julio Tortosa